Cukiernia
Ciasta powstają na bazie tradycyjnych…
Ciasta powstają na bazie tradycyjnych receptur domowych udoskonalanych przez lata, a także w oparciu o nowe przepisy.
Największym zainteresowaniem wśród naszych Klientów cieszy się : tradycyjny sernik, jabłeczbnik na kruchym cieście, makowiec z bakaliami, skubaniec z agrestem czy ciasto z malinami.
- Sernik
- Sernik domowy
- Sernik rosa z brzoskwinią
- Sernik wiedeński
Lista pozostałych wyrobów:
- Sernik
- Sernik rosa z wiśnią
- Jabłecznik
- Jabłecznik domowy
Lista pozostałych wyrobów:
- Jabłecznik krakowski
- Toffilla
- Placek drożdżowy z owocem
- Skubaniec
- Isaura
- Seromak
- Pychotka
- Placek adwentowy
- Makowiec zwijany z lukrem
Lista pozostałych wyrobów:
- Ciasto jogo jogurtowe
- Ciasto czoko
- Kostka kokos – owoc
- Babka piaskowa z pudrem
- Babka piaskowa o smaku cytrynowym
- Babka piaskowa marmurek
- Babka piaskowa w polewie o smaku czekoladowym
- Babka piaskowa o smaku czekoladowym
- Babka karmelowa
- Babka drożdżowa
- Babka babci Gosi
- Babka poznańska
- Babka wykwintna
- Babka z metra
- Piernikowa kostka z marmoladą – mała
- Piernikowa krajanka
- Piernik zdobiony
- Herbatniki korzenne
- Piernik z bakaliami